Aloe Vera Dryck

Aloe Vera drycken är en god och frisk törstsläckare. Smaken kommer naturligt från växtriket i form av honung och vindruva. Drycken innehåller 50 % Aloe Vera och fruktköttet från Aloe Vera-plantan ger drycken en unik karaktär. Den friska smaken i kombination med fruktköttet gör Aloe Vera drycken till det naturliga valet.

Aloe Vera drycken passar utmärkt som ett mellanmål eller on-the-go för att du ska hålla en jämn energinivå under dagen. Drycken passar även bra efter ett hårt träningspass, när du haft en slitsam dag i skolan eller på jobbet.

Vad är Aloe Vera?
Aloe Vera är en växt som har sitt ursprung norr om Afrika och är välkänt för sina goda samt främjande egenskaper. Aloe Vera tillhör liljefamiljen som även innefattar blomväxter, sparris, lök och vitlök. Aloe Barbadensis Miller, den sort som används i Aloe Vera drycken, är den växt som är mest kraftfull bland Aloe-växterna och som används kommersiellt på marknaden idag.

Växten är historiskt känd sedan flera tusen år tillbaka. Hippokrates, läkekonstens fader, ansåg att Aloe Vera-plantan var en av de främsta medicinalväxterna. Aloe Vera-plantan var också högt uppskattad i det gamla Egypten och det sägs att Kleopatra använde växten för att gynna sin skönhet.

1 svar på Aloe Vera Dryck

  1. alva teodorsson skriver:

    hej hej!
    Har hört att Aloe Vera drycken funnits i kokos smak också???
    Va det bara en limited edition lr kan man få tag i den nånstans även nu???

    mvh/Alva

Kommentarer inaktiverade.